Februártól a Cadabra partnere a Gyerekkel.com és a KidsOasis

Februártól a Cadabra értékesíti a Gyerekkel.com weboldalt és mobilapplikációját, illetve a KidsOasis print és online magazint!

Mi az a Gyerekkel.com?

Egy gyerekbarát hely- és élménykereső felület, ami segít a szülőknek, hogy különböző szűrők segítségével gyorsabban és egyszerűbben találjanak olyan helyeket vagy programokat, ahova jó elmenni gyerekkel.

Íme néhány érdekesebb adat:

  • 40.000 aktív felhasználó
  • 84% évente többször utazik
  • 16.000 FB követő
  • 100% szülő 0-8 éves gyerekkel

Az applikáció letölthető az App Store-ból vagy a Google Play-ből.

Mi az a KidsOasis?

A KidsOasis a tartalmas programokra vágyó, utazó  családokat szólítja meg, egyedülálló szereplő a magyar turizmuspiacon. Működtetik a családbarát szálláshelyeket minősítő védjegyet, szakmai tanácsadást végeznek szállások számára, meseútikönyv- sorozatot adnak ki. A családok megszólításában ötvözik az online és a nyomtatott megoldásokat, számos rendezvényen vannak jelen és kreatív kampányokat szerveznek.

Utazik a család magazinjukat azoknak a családoknak készítik, akik szeretnek országot-világot látni, együtt lenni. Hasznos és egyben szórakoztató társai kívánnak lenni a családi utazásnak. A magazin hiánypótló, egyedülálló a hazai magazinpiacon, még senki nem szólította meg print kiadvánnyal az utazni kívánó, vagy utazáson éppen részt vevő családokat.

A magazint olyan helyeken terjesztik, ahol fizetőképes, olvasni szerető közönség található:

  • 21 KidsOasis minősített családbarát szálláshely szobáiban és közösségi tereiben (lobbi, wellness részleg, játszóház )
  • a Minipolisz játszóházban
  • 92 Líra könyvesboltban országszerte
  • valamint elérhető turisztikai irodákban és olyan nagyobb családi rendezvényeken, mint a Győrkőc Fesztivál, a KidExpo vagy a Gyereksziget.

Idén 3 számot terveznek 11 ezer példányban, a kiadványok a következő Időpontokban fognak megjelenni: 2020. március 13., június 8. és október 19.

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.