Célzottan érjük el a pedagógusokat!

Iskolaigazgatókat szeretnétek elérni? Netán pedagógusokat? Mi sem egyszerűbb, októbertől egyedi adatbázisokra is kérhettek tőlünk eDM ajánlatokat.

Az oviadmin.hu és az iskolaszolga.hu oldalak és offline kiadványok az intézmények igazgatói, pedagógusai számára tesznek elérhetővé oktatásirányításhoz kapcsolódó elemzéseket, az intézménygazdálkodás új szabályzatait és oktatási segédleteket közel 20 éve. A folyamatosan frissülő weboldalak mellett havonta megjelenő print kiadványok, valamint kétheti rendszerességű hírlevél és egyedi időpontokban eDM kiküldési lehetőség is elérhető. Szakmai konferenciák jelenleg online formában kerülnek megrendezésre 5-600 fő részvételével.

Ezen kívül a Felelős Szülők Iskolája programjain és írásaiból tájékozódó több mint 5 ezer pedagógus is elérhető mostantól eDM formájában.

A többi partnerünk sem tétlenkedett:

Az Érettségi.com bővítette a szerkesztőségét, így hetente 2-3 teljesen új, lektorált tartalommal jelentkeznek történelem, irodalom, nyelvtan és angol témakörökben főleg. Emellett matematika videók kerülnek ki 2 hetente az oldal videós rovatába és a Youtube csatornára:

Nyelvtan videók készítése folyamatban, előre láthatólag 8-10 darab készül még. Újraindult a hírlevelük is, mely 2 hetente jut el a jelenleg 5000 fős feliratkozó táborhoz.

A Suliháló.hu új videósorozatot indított Apa szerint a világ címmel. Az első videó már fel is került a Youtube csatornájukra és alább is megtekinthető:

Már készül a következő sport témában, körülbelül 2 hetente lesz egy új anyag feltöltve.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.